Скоро той день і сім'я готується сказати новонародженому - "Привіт, ми тебе чекали!"

 

Чекали, значить готувалися. Вибирали меблі, одяг, читали і слухали поради з придбання дитячих речей і поради не купувати речі заздалегідь, до заповітної дати. Багато що з необходімогго дитині подарують сім'я, хресні, родичі. А як же бути зі спальним місцем?

 

Врахувати всі нюанси відразу - практично неможливо, тому ми радимо не відкладати вибір ліжечка до моменту народження дитини, а визначитися і забронювати ліжко заздалегідь. Якщо залишити все забобони і прикмети пов'язані з купівлею речей і меблів для малюка, можна гарантувати собі спокійну зустріч з дитиною і мамою не відволікаючись на організаційні питання вибору і покупки ліжечка.

 

5 причин купити дитині речі до його появи на Світло:

1. Можливість вибрати удвох. Батьки можуть спокійно вибрати ліжечко раніше терміну, визначитися з місцем, де її поставити.

2. Замовлення заздалегідь - запорука наявності ліжечка. День в день замовлення чреваті відсутністю товару на складі, а значить - покупець погоджується купити те, що є в наявності.

3. Доставка в термін. Замовлений заздалегідь товар може бути доставлений в потрібний термін, наприклад через тиждень або два після замовлення.

4. Куплені речі для малюка заздалегідь дають можливість оцінити комплектність і прикинути можливі покупки відсутнього, тобто Ви встигнете докупити все що потрібно до терміну народження дитини. Пам'ятайте, що до ліжечка потрібен матрацик, наматрацник, захисний бампер а за бажанням ще й балдахін, кишеня-несесер.

5. Вибір і процес покупки товару для новонародженого піднімають майбутньої матері настрій, відволікають від побутових проблем, заспокоюють і дають можливість помріяти про майбутнє.

Якщо Ви сумніваєтеся купувати чи ні малюкові заздалегідь меблі - прислухайтеся до себе і дійте, як підказує серце.

Приємного Вам клопоту і вдалих покупок!