Ми часто грішимо на відсутність часу, який можна вбити в ліжку. У будній день встати вчасно та ще й одразу прокинутися під силу не кожному. Бажаєте поділимося лайфхаком?

 

Три вірні способи прокинутися і налаштуватися на бадьорість:


1. Почути аромат кави.
2. Потягнутися в ліжку і одразу встати
3. Відкрити вікна та відчути потік повітря.

 

Тут все зрозуміло, зупинитися хочемо на міфах пов'язаних зі швидким пробудженням. Існують наукові докази, що у ліжку Вас можуть затримати:

 

1. Секс. Довгий час вважалося, що зайняття цією приємною справою вранці сприяє бадьорому початку дня, але за всіма медичними законами секс змусить Вас затриматися в ліжку для відновлення сил. Багатьом людям він допомагає добре виспатися.

 

2. Холодний душ. Це ще один міф, який багато хто вважає правдою. Не холодний, а контрастний душ здатний розбудити організм, причому закінчувати цю процедуру потрібно обливанням водою однієї температури з Вашим тілом. Якщо приймати холодний душ вранці, організм вимагатиме утеплення, що змусить Вас тепло одягнутись, або взагалі поверне Вас у ліжко під ковдру.

 

3. Сніданок у ліжко. Це приємне заняття снідати у ліжку може розбудити Вас на час сніданку, але знову схилить до сну після завершення трапези. Тому не дивуйтеся, якщо після сніданку в ліжко Ви знову заснете, так і не залишивши його.

 

4. Смартфон. Прокидаючись вранці, ми всі так чи інакше заглядаємо в соцмережі, меседжери тощо. Не варто думати, що це допомагає прокинутися. Навпаки, для цієї процедури слід відводити додатковий час. За статистикою саме перегляд новин за ніч сприяє затримкам у ранкових приготуваннях та запізненням на роботу.

 

Всі перелічені процедури не допоможуть Вам швидко розпочати день, зате принесуть позитив та приємний настрій. Варто лише виділити на них більше часу і Вам не доведеться засмучуватися через запізнення;);