А чи відомо Вам.. Ні, ми знаємо, що Ви здогадуєтеся, що найкращий час для прослуховування улюбленої музики - вечір, найкраще місце - ліжко.

 

Існує навіть два види прослуховування музики - фонове та залучене. Якщо з фоновим все зрозуміло і просто, то залучене прослуховування - це особливий ритуал, який вимагає дотримання деяких правил. Для того, щоб повністю поринути в музику і насолодитися улюбленими мелодіями, потрібно створити атмосферу спокою і цілеспрямовано поринути в музику. Зазвичай, створити подібні умови ми можемо вдома, після трудового дня або у вихідні. Оскільки музика – це чудовий засіб для зняття стресу, рекомендуємо всім влаштовувати собі "музичні паузи".


Як це зробити?


Лежачи, із заплющеними очима, музика сприймається легко і невимушено. Адже ви не раз помічали, як театрали, слухаючи оперу, заплющують очі і закидають голову назад? Так, це їхня природна поза для сприйняття музики, для відчуття себе в ній та отримання естетичного задоволення. Спробуйте слухати музику лежачи із заплющеними очима, занурившись у світ мелодій та улюблених ритмів. Знайдіть час для себе, це того варте!
.