Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб: 10:00-18:00

ВС: 10:00-18:00

Каталог
0
Мій кошик

Шафа Scania Loft Morfey

Артикул 0181-0025
Наявність уточнювати у менеджера
22 572 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Опція
Матеріал
Материал фасада
Замовити швидко
Характеристики
Опція 3 двери
Матеріал Фасад - дерево
Материал фасада Дерево
Тип Распашной
Матеріал корпусу Бук щит
Особливість Прямой
Состав наполнения С паспарту
Держава виробник Украина
Габаритний розмір (Ш/Г/В) 152/202/252/302x62x224 см
Гарантійний термін, міс. 18

Базова комплектація шафи Scania Loft передбачає 2 полиці та штангу для вішалок у кожній секції. Це внутрішнє заповнення. Щодо варіантів зовнішнього вигляду, то пропонуємо вам:



+ Додатково паспарту по периметру шафи

+ Додатково паспарту з освітленням



Також на цій сторінці товару Ви можете побачити фото, як виглядатиме фасад шафи. На середню секцію можна замовити Полиця висувна або полиця на напрямних, що дозволяє практично розміщувати та діставати необхідні речі. Зручно відкривати та вибирати речі, при цьому не потрібно діставати все заради чогось одного. Підходить тільки для 2-дверної секції шириною 100 см. За замовчуванням полиця висувається на 2/3. Можна додатково замовити установку напрямних, що дозволяють висувати її повністю. /Morfey/1_scania/shkaf/vidiznoi_yachik.jpg">Внутрішня висувна скринька.Може мати два різні розміри ширини - 50 см і 100 см. Його висота 25,6 см. Розміщувати їх можна один над одним. Рекомендуємо зверху ставити вставну полицю, яка буде кришкою для ящика. За замовчуванням ящик висувається на 2/3. Можна додатково замовити установку напрямних, що дозволяє висувати його повністю.




  • Секція Т (комплект) для 2-дверного відділення шафи Scania Loft. Її розміри: висота 144 см, ширина 100 см. У комплект входить: 1 перегородка, 3 вставні полиці по 50 см і 1 штанга для вішалок 50 см. Це готове рішення, яке дозволить ще більше урізноманітнити наповнення вашої шафи та отримати простір для розміщення ще більшої кількості речей. Morfey/1_scania/shkaf/Zerkalo.jpg target="_blank">Гардеробне дзеркало. Розміщується на внутрішній стороні дверей. Досить велике (висота - 185 см), щоб ви могли бачити своє зображення на повний зріст. Рекомендуємо встановлювати на середні двері та вибирати до них ширококутні шарніри, що дозволяють відкривати двері практично на 1650.




  • Комплект з 4-х кутових шарнірів з м'яким закриттям. Дозволяють відчиняти двері на 1650. Не рекомендуємо встановлювати на крайні двері. Також зверніть увагу, що на рівні розміщення таких шарнірів неможливо встановити висувні ящики та висувні полиці.




  • Висувна вішалка для зовнішньої сторони корпусу. Встановлюється на рівні штанги для вішалок та висувається на 20 см із зовнішнього боку шафи. Можливе розміщення як з правого, так і з лівого боку шафи. Зручно використовувати, наприклад, при вертикальній гладеньці, залишати підготовлені речі для примірки тощо. ="https://morfey.ua/image/catalog/Morfey/1_scania/shkaf/Vnutrin_veshalka.jpg" target="_blank">Висувний гачок, який монтується у полиці. Висувається на 3 см. Можливо розмістити тільки 1 гачок на 1 полиці по центру. Всі ці додаткові елементи Ви можете дозамовити звернувшись до наших менеджерів. Ми у фото додали приклад розміщення всіх комплектуючих та аксесуарів. Ви можете встановлювати їх як вам зручно. Більше інформації про шафу Scania Loft за телефоном, вказаним у нашому інтернет-магазині Morfey


    Ви можете встановлювати їх як вам зручно. Більше інформації про шафу Scania Loft за телефоном, вказаним у нашому інтернет-магазині Morfey


    Ви можете встановлювати їх як вам зручно. Більше інформації про шафу Scania Loft за телефоном, вказаним у нашому інтернет-магазині Morfey


  • Увійти за допомогою
    Оцініть товар
    Надіслати
    • Доставка товару під по Києву, замовлень вартістю до 9999 грн - 300 грн до парадного входу, від 10000 грн - Безкоштовно до парадного входу.
    • Доставка за межі Києва розраховується так: 300 грн +15 грн/км по лічильнику від кп Києва до Пункту призначення.
    • Оплата Накладеним платежем не використовується під час дії військового стану, або використовується частково - 50/50%, передоплата, за домовленністю сторін.
    • Умови, що діятимуть після закінчення Військового стану:
    • Самовивіз з нашого магазину (провулок Магнітогорський, 3 (р-н ст. Метро Чернігівська) - БЕЗКОШТОВНИЙ.
    • Умови доставки по Україні Ви можете уточнити у будь-якої фірми-перевізника або у менеджера магазину *
    • Відправка товару здійснюється службами Нова Пошта, Укрпошта, Догруз
    • *Оцінка пересилання, як правило розраховується виходячи з габаритних розмірів товару і вважається за об'ємною вагою. Остаточно точна вартість доставки по Україні, визначається безпосередньо при відправленні товару на фірмі перевізника

    Більше інформації про доставку

    - Оплата готівкою кур'єру або післяплата.

    - Оплата на банківську картку, до моменту передачі товару в руки клієнту. Приват, Моно

    - Оплата на розрахунковий рахунок по реквізитам підприємства

    - Оплата Накладеним платежем не використовується під час дії військового стану, або використовується частково - 50/50%, передоплата, за домовленністю сторін.

    - Оплата замовлень, що йдуть у виробництво як індивідуальне замовлення, здійснюється перед запуском виробництва товару.

     

     

     

     

     

    Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

    Вгору